Evolve Prime Series olympisk nedtrekksbenk

Evolve Olympic Decline Bench av høy kvalitet er et perfekt valg for kommersielle miljøer. Tykk polstring og slitesterk pulverlakkert ramme gir en stabil og holdbar plattform for effektive treningsøkter og tåler konstant intensiv trening. Kompakt, ergonomisk design, åpen ramme, 2 par stangholdere, åpen ramme og mange andre funksjonelle funksjoner – denne Evolve Olympic Decline Bench er ideell for brukere i alle størrelser og på alle treningsnivåer. Sjekk ut våre andre flotte benker her! For mer informasjon, se Evolve Fitness’ hjemmeside eller kontakt oss.

Styrke, presisjon og kraft

Maksimer treningsøkten din med Evolve Olympic Decline Bench

Forvandle styrketreningsrutinen din med Evolve Olympic Decline Bench, et must for alle seriøse løftere. Denne benken er en viktig del av styrkearsenalet ditt. Oppnå den perfekte vinkelen for optimalt muskelengasjement i dine decline press-øvelser. Evolve Olympic Decline Bench er spesielt utviklet for nedre del av brystet og skuldrene, og garanterer effektive og forbedrede treningsresultater, noe som gjør den til et førstevalg for treningsentusiaster.

Forhøye løfteopplevelsen din

Forbedret komfort og støtte

Opplev uovertruffen komfort og støtte under treningen med Evolve Olympic Decline Bench. Denne benken er designet med førsteklasses polstring av skum med høy tetthet og gir eksepsjonell komfort, slik at du kan fokusere fullt og helt på løftene dine. Den ergonomiske utformingen bidrar til riktig justering og støtte, noe som gir lengre og mer produktive treningsøkter uten ubehag eller belastning. Evolve Olympic Decline Bench er ideell for både nybegynnere og erfarne idrettsutøvere, og er en nøkkelkomponent for effektiv og komfortabel styrketrening.

Robust og slitesterk design med lang levetid

Pålitelig ytelse

Evolve Olympic Incline Bench er bygget for å vare, og har en kraftig stålramme. Den eksepsjonelle holdbarheten tåler daglig bruk, noe som gjør den til et pålitelig valg for både kommersielle treningssentre og hjemmetreningsrom.

Tekniske spesifikasjoner

  • SKU
    EV-BN-PR-211
  • MEAS
    1750 x 1320 x 1360 mm
  • Vekt
    76 kg
  • Garanti
    2 år
  • Maks. belastning
    350 kg
  • Holdere for vektskiver
  • Formål
    Kommersiell